У Польщі побудували потужний автомобіль на базі ВАЗ-2106 (Фото)

Польське ательє TRS Racing підготувало тюнінг-програму для вазовскої класики – ВАЗ-2106. Автомобіль отримав п’ятициліндровий 2,0 л двигун, нову короба передач і поліпшену керованість.

Зовні тюнінгований польськими тюнерами ВАЗ-2106 практично не можна відрізнити від стандартного заводського варіанту. Хіба що звертають на себе увагу нові литі колісні диски. Ось і всі зовнішні відмінності між цими автомобілями.

Зате технічна «начинка» у тюнінгованної «шістки» помітно відрізняється. Замість старого чотирициліндрового двигуна поляки встановили новий 20-клапанний двигун з п’ятьма циліндрами на 2,0 л. Цей мотор працює разом з 6-ступінчастою коробкою передач ZF.

Джерела замовчують, які динамічні характеристики доопрацьованої «шістки», але зрозуміло, що вони помітно краще, ніж у стандартної версії. Про це свідчить і нова гальмівна система, яку взяли у італійського Fiat Bravo.

Для поліпшення керованості застосували нову рейку керма з підсилювачем. Тепер «шістка» слухається кермо набагато краще, ніж раніше.

В цілому у поляків вийшов цікавий ВАЗ-2106. Правда, хотілося б, щоб і зовні у нього було більше доробок.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть