Знаменитий бренд бюджетних автомобілів повернувся в Україну

GM Uzbekistan відновив поставки автомобілів Ravon на український ринок. Компанія «Укр-УзАвто» повідомила про відновлення поставок автомобілів Ravon, випущених СП GM Uzbekistan. Крім імпортованих раніше хетчбека А-класу Ravon R2 і седана В-класу Ravon R4, в списку доступних українцям моделей з’явився новий седан В-класу Ravon Nexia R3, пише автоблог.

При цьому седана С-класу Gentra, побудованого на базі Chevrolet Lacetti, не буде. Ravon Nexia R3 – передньопривідний седан на базі Chevrolet Aveo зразка 2005 року (кузов T250). Габаритна довжина моделі – 4330 мм, ширина – 1690 мм, висота – 1505 мм. Розмір колісний бази – 2480 мм, дорожній просвіт дорівнює 154 мм.

Автомобіль комплектується 1.5-літровим 16-клапанним бензиновим мотором B12D концерну General Motors, що розвиває до 106 к.с. (141 Нм) і допускає використання бензину АІ-92. В пару мотору передбачена 5- або 6-ступінчаста механічна коробка передач. Заявлений час прискорення з місця до 100 км/год – 12.2-12.3 секунди, комбінований витрата палива – 6.5-7 л/100 км.

У базове оснащення входить система ABS і система курсової стійкості ESC, передні протитуманні фари, фронтальна подушка безпеки водія, аудіосистема з AM/FM радіо і CD, MP3 плеєром, а також AUX і USB, бортовий комп’ютер і регульована по висоті рульова колонка. У комплектаціях дорожче базової можуть бути встановлені електросклопідйомники передніх і задніх дверей (з функцією автоматичного спуску і підйому з боку водія), кондиціонер, 15-дюймові легкосплавні колісні диски, бічні дзеркала з електрорегулюванням і управління аудіосистемою на рульовому колесі.


Не пропустіть