Volkswagen перетворив культовий фургон на електромобіль (Фото)

Розробники з Volkswagen представили широкій публіці своє нове творіння під назвою Type 20. Концептуальний автомобіль побудований на основі Microbus 1962 року народження, в який інтегрували безліч технічних новинок. Крім того, стандартний двигун був замінений на електричну силову установку.

Новинка оснащена електричним двигуном потужністю 120 к.с. При цьому крутний момент досягає відмітки в 235 Н · м. Автономну роботу забезпечує акумуляторна батарея потужністю 10 кВт·год. У багажнику авто встановлені два скейтборду, які заряджаються від транспортного засобу.

Внутрішнє оснащення Type 20 включає в себе інформаційно-розважальну систему з сенсорним дисплеєм, який інтегрований в простір за кермом. Крім іншого, дисплей замінює аналоговий спідометр. Для розблокування дверей використовується технологія розпізнавання осіб, а ось самі механізми відкривання і закривання сягають корінням в минуле автомобіля.

Вражаюче виглядають незвичайні колеса, в тому числі і рульове, які розроблялися спільно з Autodesk. Їх дизайн створювався з використанням системи штучного інтелекту, яка маніпулювала різними інженерними даними. В результаті було створено близько 200 варіантів дизайну, після чого інженери вибрали по одному примірнику для передніх і задніх коліс відповідно. Опори дзеркал заднього виду, а також елементи підтримки крісел виглядають дуже незвично.

В підсумку розробникам вдалося поєднати класичний дизайн автомобіля з передовими технологіями. Очікується, що Type 20 з’явиться на одній з майбутніх виставок автомобілів в США. Невідомо, чи буде в майбутньому організовано серійне виробництво електричного мікроавтобуса.


Не пропустіть