Купуйте оригінальні шини Nokian!

Набридло міняти покришки кожні рік-півтора? Вам говорили, що ці шини відрізняються хорошою зносостійкістю, а реально їх вистачає максимум на один сезон? А заодно й основні характеристики не відповідають заявленим? Зчеплення з мокрою дорогою і гальмівний шлях залишають бажати кращого? Гул у салоні, немов їдеш у вантажівці? Швидше за все, ви купили неоригінальні автошини. Або просто вирішили заощадити, що в даному випадку неприпустимо.

Чому? Тому що безпека на дорозі — головний критерій, який слід враховувати. Тільки потім звертайте увагу на вартість покришок. А найкращим співвідношенням якості та безпеки відрізняються лише автошини провідних брендів. Наприклад, резина «Нокіан». Фінський виробник займає лідируючі позиції на світовому ринку і добре відомий як в Україні, так і в інших країнах. Хочете отримати максимальну безпеку на дорозі? Встановіть на авто будь-яку з моделей цієї марки. Тільки тут ще потрібно враховувати кілька нюансів.

На що звертати увагу при покупці шин?

Перше, що вам потрібно зробити — забути про старі покришки та про дешеві китайські аналоги або сумнівних продавців. Ви ж не хочете, щоб автошини подарували сюрприз через 3-4 місяці? У такому випадку купуйте лише оригінальні моделі. Наприклад, ту ж літню резину Nokian.

Купівля оригінальних покришок — це:

  • повну відповідність всіх характеристик тим параметрам, що заявлені виробником;
  • бездоганна якість;
  • гарантія компанії-виробника (всі відповідні документи, зрозуміло, додаються);
  • високий рівень безпеки на дорозі;
  • максимальний комфорт.

Погодьтеся, за такий список переваг можна і заплатити. Зате ви будете повністю впевнені в тому, що нові шини вас точно не підведуть.

Але тут варто пам’ятати ще про один нюанс. Вибираючи оригінальні покришки, дивіться також, де саме їх купуєте. Адже на цьому спекулюють багато недобросовісних продавців. Схема дуже проста: вам пропонують дешеву підробку, але за ціною оригіналу. Різниця на вигляд навряд чи помітна: підступ виявиться лише після покупки. Тому перш ніж замовляти нові автопокришки, не полінуйтеся і вивчіть інформацію про магазин. Непогано б дізнатися, чи є він прямим постачальником, чи звичайним перекупником. Адже ця інформація відразу знімає всі питання.

Де купувати автошини?

Сьогодні є 3 варіанти на вибір:

  • авторинок;
  • спеціалізовані точки продажу;
  • інтернет магазини.

Авторинок відкидайте відразу. І не ведіться на низьку ціну, адже безкоштовний (дешевий) сир буває тільки в мишоловці.

Спеціалізовані магазини з першого погляду начебто непоганий варіант. Тут продаються оригінальні покришки з гарантією якості від виробника, плюс працюють досвідчені консультанти, які завжди допоможуть з вибором відповідної моделі. Але обмежений асортимент відбиває бажання бігати по подібних магазинах у пошуках потрібної гуми. Та й ціна в таких точках продажів занадто висока.

Залишаються інтернет-магазини, і це, мабуть, найкращий варіант. Тут вам запропонують величезний асортимент оригінальних моделей, прийнятні ціни, гарантію якості та швидку доставку в будь-яке місто України. Недоліків як таких немає. До того ж в інтернет-магазинах працюють досвідчені менеджери, які завжди допоможуть вирішити проблему з вибором покришок.

Замовити шини в один клік

Якщо не хочете витрачати час на пошуки підходящої гуми і продавця, зверніть увагу на пропозицію сайту lester.ua. Більше 40 тисяч оригінальних моделей на вибір, адекватні ціни (нижчі, ніж у сертифікованих магазинах), знижки для оптових покупців — це лише частина переваг, на які ви можете розраховувати. Але головне: ця компанія давно працює на ринку і поставляє шини для більш ніж 2 тисяч організацій по всій Україні (транспортних компаній, служб таксі, підприємств). А це найкращим чином свідчить про її репутацію.

Джерело: інтернет-магазин шин lester.ua.


Не пропустіть