Найбожевільніша варіація позашляховика BMW (ФОТО)

Литовське тюнінг-ательє AG Excalibur займається розробкою індивідуального дизайну автомобілів, починаючи від моделювання і закінчуючи безпосереднім виконанням навіжених ідей своїх клієнтів, пише gogetnews.info.

Екстер’єр Alligator був повністю перероблений. На автомобіль встановили розширення арок, які збільшують ширину на 100 міліметрів спереду і 150 ззаду. Передній і задній бампери були замінені на кастомні з величезними отворами, які закриваються хромованими сітками. Решітка радіатора виконана в агресивному стилі і також покрита хромом. Задній бампер має такі ж сітки і додаткові задні LED вогні, а здвоєний вихлоп, що складається з круглих труб в квадратних отворах, мимоволі викликають посмішку.

На автомобіль встановили нові спортивні гальма, діаметр дисків яких становить 420 міліметрів спереду і 400 ззаду. 26-дюймові колісні диски виглядають, як мінімум, «не дуже», адже хромовані спиці не поєднувані з червоним ободом.

Інтер’єр виконаний дуже якісно і з використанням дорогих матеріалів. Наприклад, центральна панель, рульове колесо, а також дверні карти обтягнуті шкірою «італійського» крокодила. З інших матеріалів обробки по салону зустрічається алькантара і елементи карбону.


Не пропустіть