Дивовижний тюнінг Lamborghini Aventador в стилі “Трон”

Останнім часом все більше тюнінг-компаній творить по-справжньому оригінальні роботи, черпаючи своє натхнення в кінематографі. Однією з останніх цікавих робіт в світі тюнінгу можна безперечно назвати Lamborghini Aventador у виконанні каліфорнійських майстрів з Giovanna Wheels, пише fishki.net

Вперше цей екземпляр постав перед широкою публікою на Хьюстонському автошоу 2016, миттєво прикувавши до стенду компанії численні погляди автолюбителів.

Даний екземпляр був натхненний популярним науково-фантастичним фільмом «Трон». Втім, суперкар зацікавить навіть незнайомих з цим фільмом автолюбителів, адже італійські суперкари ще ніколи не були представлені в такому цікавому оформленні.

Мабуть, найяскравіший і привабливий елемент дизайну Lamborghini Aventador Tron – це те, як пофарбований автомобіль. Дотримуючись стилістики фільму, автори за допомогою білих смуг майстерно підкреслили всі хитромудрі аеродинамічні вигини Aventador. Поглянувши на результат, можна миттєво переконатися: саме за ці вигини багато хто і любить модель Aventador.


Не пропустіть