Зовнішність та інтер’єр нового Mercedes-Benz S-Класу розсекретили до прем’єри (фото)

В мережу потрапили знімки нового Mercedes-Benz S-Класу, який помітили в Китаї під час дорожніх випробувань. Таким чином майбутню новинку повністю розсекретили до прем’єри. Не виключено, що флагманський седан серії W223 привезли в Піднебесну для внутрішньої презентації.

Зі зміною поколінь Mercedes-Benz S-Class отримає радикальні зміни в дизайні: на зміну вертикальним ліхтарям ззаду прийдуть горизонтальні з секцією на кришці багажника, передня оптика буде вужчою, змінився і малюнок фар.

Замість двох хромованих вставок ззаду залишилася одна, а форма решітки радіатора стала складнішою: тепер вона нагадує семикутник з округленими краями. Судячи з оформлення переднього бампера, в об’єктив шпигунської камери попався один з S-Класів з пакетом AMG.

Салон також отримає помітні зміни, його архітектура повністю переглянута. Так, виробник відмовився від мультимедійної системи MBUX з двома візуально об’єднаними в єдиний кластер дисплеями на користь окремого широкоформатного монітора приладової панелі і майже квадратного планшета інформаційно-розважального комплексу.

Більше подробиць про флагманський S-Класі з’явиться найближчим часом.


Не пропустіть