Ось як може виглядати седан Honda Civic 2022 року (Фото)

У Мережі з’явилися зображення зовсім нового покоління моделі Honda Civic в кузові седан. Це рендери, які були створені незалежними художниками. Презентація новинки очікується в наступному році.

Honda Civic наступного покоління дебютувала неофіційно минулого місяця – тоді були опубліковані патентні зображення новинки в кузові седан і хетчбек. Дебют Honda Civic 11-го покоління намічений на кінець весни наступного року.

Незалежний дизайнер не став гаяти часу і представив своє бачення японської новинки.

Він каже, що грунтувався на опублікованих патентних зображеннях авто, так що цілком можливо, що саме так і буде виглядати наступний Honda Civic в кузові седан.

Ходять чутки про те, що Honda Civic 2022 модельного року буде мати стриманий дизайн в порівнянні з моделлю поточного покоління. Новинка запозичує деякі елементи дизайну від свого старшого брата Honda Accord. Ці елементи можна побачити на решітці крила і на передній оптиці, хоча рендеринг тут трохи відрізняється через роздільний передній повітрозабірник.

У той час як цей рендеринг багато в чому заснований на патентних малюнках, були додані і деякі, очікувані нововведення, такі як більший комплект спортивних колісних дисків, а також люк на даху.


Не пропустіть