В мережі показали Mercedes з пробігом 2 млн км (Фото)

Автомобіль знаходиться в одних руках з 1983 року.

Пам’ятайте історії з 90-х про те, що німецькі авто не ламаються? Ви не повірите, але один старенький Mercedes дійсно виявився невбиваним.

Йдеться про автомобіль американця Пола Харман зі штату Джорджія, який володіє автомобілем Mercedes-Benz W123 з пробігом в 1 мільйон 853 тисячі кілометрів.

Свого часу, чоловік купив цей Mercedes в 1983 році. Вже тоді на одометрі був пробіг близько 64 тисяч кілометрів. З того часу, пенсіонер практично щодня їздив на своєму вірному Mercedes.

Одного разу, чоловік навіть їздив на своєму Mercedes на Аляску і старенький Mercedes-Benz W123 пройшов і це випробування холодом і поганими дорогами! Під капотом цього авто двигун на 2,4-літра, який видає 72 к.с. Даний агрегат вважається надзвичайно надійним через свою конструкції. Так, за весь час мотору робили капремонт тільки один раз (на 600 тисячах км пробігу)!

Власник зазначив, що у нього немає особливих секретів догляду за автомобілем, крім того, що він змінює мастильні матеріали кожні 5 тисяч кілометрів. При цьому на автомобілі вже повністю перефарбували кузов, замінили всі ущільнювачі і прокладки, а також регулярно змінюють витратні матеріали підвіски.

Так, в останній раз Пола на його авто бачили на виставці елегантності класичних автомобілів минулого року. Тоді пробіг на одометрі становив 1 мільйон 850 тисяч кілометрів. Таким чином, до кінця року власник цілком міг встигнути побити рекорд в 2 млн кілометрів.


Не пропустіть