Пoкyпцi не oцiнили кyпeпoдiбний Volkswagen Tiguan X (Фото)

Німецькі представники, виводячи на ринок новий Volkswagen Tiguan X, очікували ажіотажного попиту, проте виявилося, що авто продається гірше, ніж стандартна версія.

Журналісти спробували розібратися, в чому причини поганого попиту на новинку. Всього з жовтня по листопад було продано 6000 одиниць Tiguan X. Класичний крос за той же час реалізували в кількості 62000 одиниць. Йдеться про китайський ринок.

В основі нового кросовера лягла подовжена платформа, від стандартного Tiguan. Головні зміни торкнулися корми авто – перероблені стійки, нова форма даху і скління. Задні ліхтарі з’єднуються пластиковою планкою. Tiguan X доступний тільки в спортивному виконанні з пакетом R Line. Доповнено він спортивними колесами, аеродинамічним обвісом.

В підкапотному просторі встановлений 2,0 л турбований мотор в 186 к.с. Пару складе роботизована КПП. Опціонально можна отримати повний привід.

Основною причиною невеликих продажів може бути ціна, яка стартує з позначки в 245900 юанів – $38000. Класичний кросовер коштує в базовій версії набагато дешевше, а ідентична комплектація коштує від $36700.


Не пропустіть