Зaсвiтився oдин з нaйбiльш пoтвoрних BMW X5 в свiтi (Фото)

У Мережі опублікували фотографію кросовера BMW X5 з дуже дивним тюнінгом. Журналісти вже охрестили цей автомобіль найбільш потворним на Землі, а коментатори порівняли його з сміттєвим контейнером.

Судячи з фотографії, яка з’явилася на порталі Reddit, незвичайний автомобіль виявили на критій парковці одного з торгових центрів США. Кросовер отримав незграбні розширювачі колісних арок, а також незвичайні бампер і капот, через це автомобіль став мало схожий на звичайний X5.

Автомобіль пофарбований чорною матовою фарбою, а колісні диски виконані в бронзовому кольорі. Автор «проекту» також вирішив замінити решітку радіатора на більш об’ємну, а внизу встановити величезний спліттер.

У коментарях цей автомобіль порівнюють зі сміттєвим баком з шильдиком BMW або з автомобілем з комп’ютерних ігор (наприклад, Grand Theft Auto), який не прогрузили до кінця. Журналісти видання Carscoops, яке першим звернуло увагу на фотографію, назвали кросовер «найбільш потворним BMW X5 на Землі» і попередили, що якщо довго дивитися на знімок, можна відчути напади нудоти.

Джерело motor.ru

Не пропустіть