6 нових позашляховиків Jeep, які виїдуть на дороги в 2016 році

Щорічно в кінці березня в США проходить одне з найбільших в світі автомобільних заходів – автосалон Easter Jeep Safari. Уже відомо, що в цьому році на салоні буде представлено відразу шість новітніх концептів, які виробник обіцяє вже найближчим часом випустити в виробництво, пише novate.ru

1. Grand Cherokee Trailhawk

Новий агресивний Grand Cherokee Trailhawk з’явиться на ринку вже найближчим часом. Машина не зазнала значних змін у своїй зовнішній частині, хіба що обзавелася 17-дюймовими колесами, які використовують 35-дюймові покришки. Був змінений дизайн решітки радіатора, а новим «фірмовим» кольором став яскраво червоний.

Виробник заявив про те, що новий Cherokee буде використовувати тільки двигун V6, на відміну від своїх попередників, серед яких були моделі з двигунами на чотири циліндри. Зміни були внесені і в водійський інтерфейс, який «підтягнули» відповідно до вимог часу.

2. Wrangler Stitch

Новий Wrangler Stitch був створений в 2015 році, а його вихід на ринок очікується в 2016. На даний момент машина є результатом роботи інженерів і дизайнерів Jeep в області пошуку нових форм кузова. Новинка нагадує пікап. Завдяки інноваціям в конструкції, машина змогла «скинути» 14 кілограм.

Відомо, що Jeep Wrangler Stitch буде використовувати дизельний двигун і 8-ступінчасту автоматичну трансмісію, адаптовану під роботу в умовах бездоріжжя. Що стосується підвіски, то вона буде пневматичною.

3. Wrangler Slim

Концептуальний Wrangler Slim є для компанії-виробника ще однією машиною-експериментом. На сьогоднішній день це одна з найлегших моделей, створених компанією. На сьогоднішній день відомо про Slim не так вже й багато. Машина працює на 3.6-літровому 6-циліндровому двигуні. Творці Jeep також розповіли, що в концепті були використані елементи різних моделей.

4. Wrangler Sand Trooper II

Концептуальний Wrangler Sand Trooper II отримай 40-дюймові позашляхові шини. Машина оснащена потужним 5.7-літровим 8-циліндровим двигуном, який дає 380 к.с і 542 Нм крутного моменту. Поєднується все це з п’ятиступеневим автоматом.
Машина обзавелася модифікованим кузовом, модифікованим бамперами, а її салон може сміливо похвалитися добротними шкіряними сидіннями. Машина розрахована на 4 чоловік і при цьому має досить місткий багажник.

5. Wrangler Flattop

Модифікація Wrangler Flattop цього разу стала вельми сміливим експериментом. Перше, що безумовно впадає в око кожному – це відсутність всіх бічних стекол. Втім, це ще не все. Укорочено було і лобове скло. В іншому автомобіль поєднує в собі досить елегантний дизайн в значній зовнішньою простотою і надійністю. Машина вийшла досить високою. На колеса Flattop надягають 37-дюймові шини.

6. Wrangler Mopar Recon

Концепт Wrangler Mopar Recon обзавівся новим 470-сильним двигуном V8 на 6.4-літра з п’ятиступінчастою автоматичною трансмісією, адаптованою до бездоріжжя. Шини у автомобіля на 39-дюймів. Кузов автомобіля витриманий в стилістиці збройних сил США. Салон розрахований на чотирьох чоловік. У машину також був встановлений новий передній міст моделі Dana 60.