З’явилися подробиці про новий Range Rover Sport

Основними для нового позашляховика Range Rover Sport будуть рядні «шістки» власної лінійки Ingenium (бензинові та дизельні) потужністю від 250 до 400 кінських сил. Мотори працюватимуть у парі із 48-вольтовим стартер-генератором.

Флагманський позашляховик Range Rover вже змінив генерація, а слідом має з’явитися і новий Range Rover Sport, адже актуальна модель у строю вже майже 10 років. Очікується, що Sport третьої генерації дебютує наприкінці 2022 року, а на ринок вийде приблизно через рік.

Офіційних подробиць про новинку поки що немає. Найімовірніше, що новий Range Rover Sport збереже звичні пропорції та контури кузова. Як і великий Range Rover, він буде побудований на новій платформі MLA-Flex, яка має 5-важільну задню підвіску та повнопривідну трансмісію з муфтою на передній осі.

Основними для нового позашляховика Range Rover Sport будуть рядні «шістки» власної лінійки Ingenium (бензинові та дизельні) потужністю від 250 до 400 к.с., які отримають ще й 48-вольтовий стартер-генератор. Буде в сімействі моделі і гібрид, що заряджається, з тим же 6-циліндровим двигуном. Тим часом, на вершині гами виявиться Range Rover Sport SVR з бітурбоагрегатом BMW V8 на 4,4 літра потужністю 625 «коней», як у BMW X5 M Competition.


Не пропустіть