Китайці навчилися переробляти Toyota Land Cruiser 200 у «трьохсотий» (Фото)

Китайське ательє GBT, яке називає себе “комплексним провайдером послуг з мікрофейсліфтингу автомобілів”, розробило бодікіт для позашляховика Toyota Land Cruiser 200. Нові кузовні деталі та оптика роблять його дуже схожим на Land Cruiser нового покоління. При цьому затримки в постачання самого Land Cruiser 300, за останніми даними, можуть досягати чотирьох років.

У комплект входять нова решітка радіатора і бампер, виконані в тій же стилістиці, що й у Land Cruiser 300.
Задню частину Land Cruiser 200 переробляють за допомогою нового бампера, інших ліхтарів та нових дверей багажника. Ціна комплекту при цьому не уточнюється, однак у GBT заявили, що всі доопрацювання є оборотними.

Зважаючи на все, орієнтований бодікіт на тих власників позашляховиків, які або не хочуть чекати на постачання моделі нового покоління, або не хочуть витрачатися на її придбання. При цьому сама компанія Toyota раніше підтверджувала, що терміни очікування нових Land Cruiser 300 можуть розтягнутися на кілька років. Виробник пов’язує це з вибуховим зростанням популярності моделі, однак паралельно Toyota на деякий час призупиняла роботу кількох японських заводів через коронавірусні обмеження та нестачу мікроелектронних компонентів.


Не пропустіть