Alfa Romeo готує чотири нові моделі

Після презентації серійного кросовера Alfa Romeo Tonale керівництво компанії розповіло про плани подальшого розвитку модельного ряду. Нові версії самого Tonale поки що не плануються: навіть «гарячий» варіант Quadrifoglio перебуває на стадії обговорення, і рішення про те, чи з’явиться така версія в гамі, буде ухвалено до кінця поточного року. Загалом Alfa Romeo готує чотири нові моделі.

Відомо, що перший електромобіль марки покажуть в 2024 році. В основу новинки ляже платформа STLA Small (вона ж CMP), тобто це буде найближчий родич моделей Opel Mokka і Peugeot 2008. Випускати Brennero будуть в Польщі на одному конвеєрі з моделями Fiat 500X і Jeep Renegade.

Наступна новинка, вихід якої запланований на 2025 рік, буде вже суто електричною. З цього часу всі нові моделі Alfa Romeo стануть виключно акумуляторними. На жаль, поки що невідомо, що це буде за автівка.

Глава компанії Жан-Філіп Імпарато лише натякнув, що електромобіль буде заточений під американський ринок і, можливо, опиниться на стику жанрів легковиків та кросоверів. Нарешті, потім відбудеться зміна поколінь седана Giulia та кросовера Stelvio.


Не пропустіть