На продаж виставили кросовер Skoda Yeti із 500-сильним двигуном від Audi RS 3 (Фото)

На ресурсі eBay з’явилося оголошення про продаж зарядженого кросовера Skoda Yeti. Особливість автомобіля в тому, що під його капотом встановлено мотор від Audi RS 3.

Кросовер Yeti 2015 року випуску отримав аеродинамічний обвіс, колісні диски від Audi S3 та роздвоєну вихлопну систему. На кришці багажника красується спойлер, а з кузова зникли шильдики Skoda.

У салоні встановлені сидіння від Audi S3, а також рульове колесо, приладова панель і селектор трансмісії від RS 3. Крім цього доданий мультимедійний комплекс, клімат-контроль, інша обробка передньої панелі і додаткові прилади на передній стійці.

Рушійною силою машини є п’ятициліндровий 2,5-літровий двигун від Audi RS 3 позаминулого покоління. Перед встановленням агрегат був серйозно доопрацьований і його потужність зросла з 340 до 492 к.с.. В ролі трансмісії виступає «робот» DSG, привід – повний.

Власник автомобіля стверджує, що на доопрацювання кросовера він витратив близько трьох років. Пробіг авто становить 64 374 км, а ціна – трохи більше 34 тисяч доларів.


Не пропустіть