У Бельгії виявили автосалон зі старими автомобілями Volvo без пробігу (Фото)

Дилерський центр Volvo закрився понад 30 років тому, але зберігся у тому вигляді, в якому знаходився на той момент припинення роботи, до наших днів.

Автосалон розташований у Бельгії, недалеко від міста Мальмеді. Він не працює вже понад тридцять років, але в ньому збереглися виставлені автомобілі. Фотографіями незвичайної знахідки поділилися користувачі мережі на сторінці «Abandoned, Rotten and Rusty Cars».

У шоу-румі видніються чотири старі Volvo 240 у різних комплектаціях. Седани вкриті шаром пилу, але добре збереглися. Як не дивно, але ці «капсули часу» виявилися нікому не потрібними, навіть незважаючи на те, що на них ніхто й ніколи не їздив.

Volvo 240 була досить популярною моделлю на той час. Седан та універсал випускалися з 1974 по 1993 рік та оснащувалися бензиновими, а також дизельними двигунами потужністю до 155 кінських сил.

Дилерський центр-примара з автомобілями Volvo у Бельгії поступово перетворюється на туристичну пам’ятку. Подивитися на нього в останні місяці з’їжджається дедалі більше людей.


Не пропустіть