Китайський позашляховик Tank 300 здивував результатами краш-тестів (Відео)

Незалежна організація ANCAP перевірила в краш-тестах безпеку нового позашляховика рамного Tank 300. Версія для ринку Австралії показала максимальний результат – п’ять зірок із п’яти можливих.

Для того, щоб з’ясувати, наскільки Tank 300 безпечний, експертам ANCAP довелося провести краш-тест за трьома сценаріями, два з яких передбачали бічний удар з різною величиною контакту, а один фронтальний удар майже по всій ширині автомобіля.

Результати випробувань показали, що китайський автомобіль чудово захищає водія та переднього пасажира як при фронтальному, так і при бічному ударі, а подушки безпеки працюють так, як повинні працювати в кожному сучасному авто.

Високий рівень безпеки рамний Tank 300 продемонстрував і щодо дітей. Також експерти високо оцінили роботу системи активної безпеки.

Нагадаємо, Tank 300 – це новий рамний позашляховик від Great Wall. Автомобіль отримав 2,0-літрову бензинову турбочетвірку потужністю 224 к.с і 385 Нм та восьмиступінчасту АКПП. Також позашляховик може отримати 2,0-літровий мотор, що видає 245 к.с. і 385 Нм.


Не пропустіть