Легендарна британська марка випустить 654-сильний родстер AC Cobra GT Roadster (Фото)

AC Cars, один із найстаріших британських автовиробників, анонсував нову модель під назвою AC Cobra GT Roadster. Її офіційний дебют заплановано на квітень 2023 року.

AC Cobra GT Roadster буде двомісним родстером з лаконічним дизайном, який при цьому збереже дух оригінальної моделі AC Cobra 1960-х років. Модель отримає нове шасі з просторовою рамою з алюмінію та компресорний бензиновий двигун V8, що генерує до 654 кінських сил. Розгін від 0 до 60 миль на годину (0-96 км/год) з ним займатиме приблизно 3,4 секунди.

Родзинкою нового AC Cobra GT Roadster стане ексклюзивний, розроблений спеціально для нього дизайн інтер’єру, який відображатиме як спадщину марки, так і сучасний підхід до розробки спортивних автомобілів.

У списку оснащення значаться електричні склопідйомники, клімат-контроль та супутникова навігація. Повний список параметрів та опцій стане відомий у день прем’єри.

Виробництво нового AC Cobra GT розпочнеться наступного року, але мінімальний цінник вже відомий – він складе 285 тисяч фунтів стерлінгів.


Не пропустіть