Представлено прощальну 1000-сильну версію Chevrolet Camaro (Фото)

Американський виробник гіперкарів Hennessey Performance, що спеціалізується на тюнінгу спортивних машин, представив 1000-сильну модифіковану версію Chevrolet Camaro. Новинка під назвою Exorcist Camaro ZL1 «Final Edition» є прощальною версією легендарного поні-кара, який знімуть із виробництва вже наступного року.

Автомобіль буде випущено обмеженим тиражем у кількості 57 екземплярів. Модель буде оснащена модернізованим 6,2-літровим турбодвигуном, потужність якого збільшили з 650 к.с. до 1000 к.с., а максимальний крутний момент зріс із 650 Нм до 966 Нм. Крім цього, автомобіль отримає високопродуктивну впускну систему, модернізовану паливну систему з новими паливними форсунками і насосом.

Кожен Exorcist Camaro ZL1 «Final Edition» буде прикрашений унікальною табличкою з порядковим номером, встановленою у моторному відсіку.

«Наша комплексна модернізація Camaro ZL1 – одна з моїх найулюбленіших. Шасі, підвіска та силова установка працюють безвідмовно, тому всі відчуття від водіння – це чиста, неприборкана потужність. Немає нічого кращого за наш EXORCIST, тому ми хочемо поділитися спеціальною обмеженою серією з шанувальниками цього культового автомобіля, перш ніж він зникне назавжди», — зазначили у Hennessey Performance.


Не пропустіть