Оновлену Skoda Octavia вперше показали на відео

Чеська компанія Skoda опублікувала тизер нової Skoda Octavia, а також пообіцяла, що презентація нової версії популярної моделі відбудеться у лютому поточного року.

У ролику видно, що значок виробника може підсвічуватись, а також фари машини оновлюються. Нові денні ходові вогні, здається, виходять за межі основної частини фар і спускаються до решітки, трохи нагадуючи ікла.

Попередні шпигунські світлини свідчать про те, що передня частина отримає ще кілька змін, хоч вони будуть незначними. Крім того, оновлена Octavia отримає новий інформаційно-розважальний екран.

В Україні актуальна версія Skoda Octavia пропонується із бензиновими та дизельними двигунами потужністю від 110 до 200 кінських сил. Ціна на авто стартує від 908 758 грн.

Днями в Європі почалися продажі абсолютно нового Skoda Superb Combi. Автомобіль пропонується у двох комплектаціях та з двома моторами – бензиновим та дизельним. Незважаючи на те, що об’єм у двигунів різний – 1,5 та 2,0 літра, потужність однакова – 150 кінських сил.


Не пропустіть