Volkswagen випустив кабріолет на базі бюджетного седана (Фото)

Німецька компанія Volkswagen представила кабріолет, створений на базі седана Virtus. Для створення новинки виробнику знадобилось усього шість тижнів.

Автомобіль створили на базі седана Virtus зусиллями бразильського підрозділу. Крім втрати стійок, авто зазнало додаткових змін. Інженери допрацювали кузов, зробивши заднє відділення більш просторим. Однак ця модифікація вимагає зміни розмірів паливного бака. Крім того, кузов піддався посиленню, а між передніми та задніми сидіннями була встановлена поперечна поперечка, за яку можуть триматися пасажири ззаду.

Цей Virtus з відкритим верхом став п’ятим автомобілем, модифікованим Volkswagen Brazil для президентських візитів, після Fusca/Beetle (1959, 1993), Polo Sedan (2003) та Fox (2005). Тепер машина зберігатиметься у музеї історичних автомобілів, розташованому на території заводу.

Нагадаємо, що Toyota провела аналогічну модернізацію, представивши кабріолет на базі кросовера Crown.

Volkswagen Virtus — субкомпактний автомобіль німецького автоконцерну Volkswagen, що знаходиться у виробництві з 2018 року. Модель являє собою автомобіль, дуже схожий на Фольксваген Поло Седан, але з сучасною обробкою і комфортабельним салоном. У моторній гамі – бензинові мотори об’ємом від 1,0 до 1,6 л.


Не пропустіть