Dacia виводить на ринок новий електричний кросовер за невеликі гроші (Фото)

Електричний кросовер Dacia Spring 2024 модельного року буде представлений вже у середу, 21 лютого, а наживо автомобіль покажуть на Женевському автосалоні.

На опублікованому виробником тизері зображено невеликий автомобіль у профіль. Dacia Spring 2024, як і раніше, буде кросовером, при цьому він стане трохи більшим, ніж актуальна модель довжиною 3,73 метра.

Зміни торкнуться деяких частин кузова, особливо передньої частини, яка повторює стиль нового Duster і надає Spring більш сучасного вигляду.

Інтер’єр машини також зміниться і, швидше за все, буде запозичений у нового Duster, включаючи багатшу інформаційно-розважальну систему та цифрову панель приладів.

Оновлений електромобіль буде заснована на платформі CMF-AEV, подальшому розвитку поточної платформи. Вона має забезпечити зниження маси та впровадження нових технологій, особливо в сфері безпеки. Двигуни та акумулятори можуть бути покращені з погляду продуктивності та запасу ходу, але офіційних заяв з цього приводу поки що не було.

Ціна поточної моделі в Німеччині складає 12 750 євро, оскільки Dacia пропонує знижку 10 000 євро. приблизно стільки ж може коштувати і оновлена модель.

В Україні ціни на вживані Dacia Spring стартують від 11 000 доларів.


Не пропустіть