Changan показав оновлений ліфтбек Uni-V за місяць до прем’єри (Фото)

Компанія Changan опублікувала офіційні зображення оновленого ліфтбека Uni-V. Автомобіль продаватиметься в Китаї як із звичайними моторами (у чотирьох комплектаціях), так і з гібридними силовими установками (у шести комплектаціях).

Нову автівку можна відрізнити від колишньої за оновленими решітками радіатора з трикутними осередками та здвоєними патрубками вихлопної системи ззаду.

Профіль на кшталт фастбека залишився тим самим. Габарити машини – 4720 х 1838 х 1435 мм, колісна база – 2750 мм. У салоні без особливих змін. Китайська компанія, як і багато автовиробників, почала переходити на здвоєні дисплеї в єдиному блоці, але в новому Uni-V це не реалізовано. В оснащенні автомобіля — два роздільні екрани з діагоналлю 10,25 дюйми, «спортивні» крісла з інтегрованими підголівниками, паркувальні сенсори спереду та ззаду, система кругового огляду, ряд систем допомоги водієві. І все це вже в базі.

Бензинова версія на початковому етапі отримає лише 1,5-літровий турбомотор потужністю 188 к.с., що працює спільно із 7-ступінчастим «роботом». Гібридна силова установка складається із 1,5-літрового двигуна віддачею 110 к.с. та електромотора потужністю 190 або 215 кінських сил. Ємність тягової батареї становить 9,07 або 18,99 кВтг, запас ходу на електричній тязі – 50 або 111 км.

Офіційна прем’єра машини відбудеться лише наприкінці березня.


Не пропустіть