У Великій Британії показали електричну версію позашляховика Гелендваген (Фото)

Британська компанія Ineos Automotive представила свій третій автомобіль – це повністю електричний позашляховик під назвою Fusilier. Як і перша модель бренду, Grenadier, Fusilier виконаний у ретро-дизайні, але цього разу позашляховик дуже схожий на культовий Mercedes-Benz G-класу.

За словами розробників, автомобіль забезпечить «позашляхові можливості світового класу без компромісів на асфальті». Машина отримає сталевий кузов зі сталевим днищем, а двері будуть алюмінієвими. Новинку запропонують як у суто електричному варіанті, так і у версії гібрида, що заряджається, з «розширювачем ходу» у вигляді бензинового ДВЗ.

Стандартна версія електромобіля Ineos Fusilier зможе проїхати близько 400 км без підзарядки. Також готують гібридну версію: у неї запас ходу на електричній тязі складе 270 км, але вона зможе проїхати довше на бензині.

У Ineos заявили, що розробляли Fusilier за участю Magna. Позашляховик вироблятимуть на заводі Magna у Граці (Австрія), де також виробляють Mercedes-Benz G-класу, BMW Z4, Toyota Supra та Fisker Ocean.


Не пропустіть