Rolls-Royce випустив унікальний седан (Фото)

Цьогоріч виповнюється 120 років з моменту заснування Rolls-Royce. На честь цієї події британський виробник преміальних автомобілів випустив лімітовану серію Rolls-Royce Ghost під назвою Prism.

Автомобіль буде доступний у кузові кольору Gunmetal з яскравими акцентами у відтінках Phoenix Red, Turchese, Mandarin або Forge Yellow. Причому процес фарбування кузова в темно-сірий колір з кам’яним ефектом складається з 10 етапів, в ході яких спочатку ретельно наносяться чотири шари фарби, а потім поверхня полірується вручну протягом 16 годин.

Тираж Rolls-Royce Ghost Prism буде обмежений 120 екземплярами.

«У Rolls-Royce ми керуємося смаками та бажаннями наших клієнтів, які у багатьох випадках визначають глобальні тенденції в моді та у ширшому люкс-сегменті. Ghost Prism – це розширення особистої естетики певної групи законодавців моди», — наголосив директор з дизайну Rolls-Royce Motor Cars Андерс Вармінг.

Rolls-Royce Ghost — седан люкс-класу, який виготовляють із 2009 року. Автомобіль другої генерації, яку випускають із 2020 року, отримав в агрегат 6.75 л V12 з подвійним наддувом, як на останньому Фантомі. Потужність становить 571 к.с. і 850 Нм крутного моменту.


Не пропустіть