Hyundai показала новий пікап схожий на Hyundai Tucson (Фото)

Компанія Hyundai тестує оновлений пікап Santa Cruz 2025. Офіційна прем’єра автомобіля очікується у найближчі місяці. У мережі вже розкрили подробиці про новинку.

Так, Hyundai Santa Cruz 2025 отримає оновлений екстер’єр з новим «обличчям»: з’явиться видозмінений бампер, зміниться решітка радіатора (вона складатиметься з великих блоків), також зміниться передня світлотехніка. Задня частина зазнає мінімальних змін, ключове нововведення тут – переглянута графіка задніх ліхтарів. Крім того, пікап отримає колісні диски нового дизайну та два нові кольори – Fine Green Matte та Ultimate Red Metallic.

Інтер’єр зміниться повністю: його буде запозичено у оновленого кросовера Tucson. Машина отримає вигнуту панель із двома екранами діагоналлю 12,3 дюйма.

Важіль трансмісії переміститься на підрульовий важіль, відповідно центральний тунель буде перероблений, на ньому з’явиться бездротова зарядка для ґаджетів.

Оснащення пікапа покращиться: з’явиться інтелектуальний круїз-контроль, проекційний дисплей, цифровий ключ та система автентифікації за відбитком пальця.

Швидше за все, Hyundai Santa Cruz 2025 збереже свої 2,5-літрові мотори, що поєднуються з 8-ступінчастою АКПП або 8-швидкісним «роботом». Також можлива поява гібридної силової установки.


Не пропустіть