Кросовер Nissan Qashqai кардинально оновився (Фото)

У Європі відбулася презентація оновленого кросовера Nissan Qashqai. Хоча зміни торкнулися насамперед дизайну кросовера, технологічна складова також була модернізована.

Рестайлінговий Кашкай отримав більш агресивну передню частину кузова, а також перероблені решітку радіатора та оптику. В стандартну комплектацію кросовера входять нові 18-дюймові легкосплавні диски, які в більш дорогих комплектаціях можна замінити на 19 або 18-дюймові диски. Палітра кольорів кузова моделі поповнилася трьома новими відтінками: Pearl White, Pearl Black і Deep Ocean.

У салоні – нове оздоблення з алькантари та атмосферне підсвічування. Також японці модернізували систему кругового огляду, додавши функцію 3D, що дозволяє водієві бачити автомобіль не тільки зверху, але й вибирати одну з восьми різних точок огляду для візуалізації.

Оновлений Nissan Qashqai збудований на електрифікованій платформі e-POWER і оснащений гібридною силовою установкою. Вона складається із трициліндрового бензинового мотора, що виконує роль генератора та 190-сильного електродвигуна.

Виробництво оновленого Nissan Qashqai уже налагодили на заводі Nissan у британському Сандерленді. Дата початку продажів новинки поки не уточнюється.


Не пропустіть