Опубліковано перше фото інтер’єру модернізованого ГA3-69

Дизайнер Арсеній Міхєєв на своїй сторінці в соціальній мережі виклав фотографію інтер’єру модернізованого ГАЗ-69, який збирається випускати компанія Track Garage, відома тюнінгом пікапів і позашляховиків, повідомляє autosite.ua

Всього буде вироблено 12 екземплярів відродженого «козлика». Від оригінального ГАЗ-69 новинці дістанеться тільки кузов. Мотор, підвіска, салон – все буде модернізовано, покращено і перероблено.

Представники Track Garage говорять про те, що буде випущено три версії автомобіля: з жорстким дахом, кабріолет і пікап. Перша модель повинна бути готова навесні 2016 року.

За чутками, місце під капотом тут займають знаменитий Hemi від Chrysler об’ємом 5,7, 6,1 або 6,4 літра. Салон, судячи з фотографії, буде добре звукоізольований і оброблений алюмінієм, важелі управління трансмісією поступляться місцем одній ручці КПП.

Всі роботи над автомобілем будуть вестися в Санкт-Петербурзі. За словами представників Track Garage, ніяких пересилань за кордон чи робіт за договором із зарубіжними колегами не буде. Мета проекту – «трохи відродити любов до вітчизняного автомпрому».