Правила вибору фотошпалер

Коли ми створюємо інтер’єр, то продумуємо кожну дрібницю, кожну деталь, бажаючи, щоб в кімнаті було все ідеально. Нам всім хочеться “родзинки” в своєму інтер’єрі або ж “вишеньки на торті”. Таким об’єктом можуть бути фотошпалери – https://walldeco.ua/fotooboi-katalog. Як їх вибрати? На що слід звернути увагу? І як не помилитися без допомоги дизайнерів?

Поєднувати фотошпалери з іншими шпалерами завдання просте і цікава, головне дотримуватися основних правил. Фотошпалери будуть гармонійно виглядати в будь-якій кімнаті вашого будинку. Все, що вам необхідно, це правильно підібрати шпалери для загального фону, дотримуючись кількох правил: Малюнок фотошпалер не повинен вибиватися із загального дизайну. Зображення на шпалерах має бути гармонійно підібрано і вписуватися в відведені межі приміщення. Фонові шпалери повинні підходити до фото, підкреслювати малюнок і не вибиватися із загального стилю приміщення.

Давайте поговоримо окремо про кожне приміщення, і яким чином його можна перетворити за допомогою фотошпалер.

Перше приміщення будь-якої квартири передпокій, спочатку вона невелика і позбавлена ​​природних джерел світла. Тому в передпокій краще підбирати світлі відтінки оздоблювальних матеріалів. Фотошпалери додадуть передпокої своєрідну унікальність. Наприклад, можна вибрати яскраві фотошпалери, що імітують вид з вікна, можна вибрати шпалери з видом на вулички, міста або природні композиції.

C обережністю необхідно підбирати оздоблювальні матеріали для спальні. Віддайте перевагу спокійним тонам. Фотошпалери краще поміщати за ліжком, так малюнок не буде відволікати вашу увагу, при бажанні відпочити. Оригінально виглядають квіткові і рослинні мотиви фотошпалер, комбіновані зі звичайним фоном.

Зверніть увагу на те, куди виходять вікна спальні. Для сонячної сторони краще підбирати холодні тони. Для північній теплі відтінки шпалер і оздоблювальних матеріалів. Для південної та східної сторін квартири підійдуть шпалери з об’ємними малюнками: море, пляж, парк, ліс.

Правильно обрані матеріали для вітальні допоможуть створити атмосферу в приміщенні. Модним сьогодні вважається урбаністичний стиль малюнків з контрастними фоновими шпалерами. Не менш популярним варіантом флористична тематика вертикальний малюнок квітів і фонові шпалери, які поєднуються із загальним інтер’єром і підкреслює колірне рішення фото.

Велике задоволення приносить вибір шпалер для дитячої кімнати. Зверніть, спочатку, увагу на фарби і насиченість кольорів. Для дітей підійдуть пастельні відтінки: фіолетовий, жовтий, синій, рожевий. І до них вибирайте шпалери з улюбленими мультиплікаційними героями, казковим лісом, машинками, піратами, роботами для хлопчиків і принцесами, пухнастими звірятками для дівчаток.


Не пропустіть