Топ-10 найнадійніших сімейних автомобілів з пробігом, які варто обрати у 2023 році

Незважаючи на все більш ретельні випробування та процеси розробки, які проходять нові автомобілі, немає жодних гарантій, що кожен транспортний засіб буде надійним. Маючи інформацію про досвід володіння британських автомобілістів своїми машинами від Driver Power – найбільшого у Сполученому Королівстві опитування задоволеності людьми своїми автомобілями, ми в MMR.net.ua можемо надати вам деяке розуміння реальної якості сімейних машин, про що було написано на AutoExpress. Даний список найнадійніших сімейних автомобілів з невеликим пробігом допоможе вам вирішити, який вживаний автомобіль вибрати наступним. Читайте цікаві подробиці далі.

  1. Volkswagen T-Roc – 96,08%

Малий кросовер T-Roc потрапив у список як один із найнадійніших автомобілів для покупки, хоча й опустився з третього місця в рейтингу Driver Power 2022 до десятого. Будучи одним із найпопулярніших автомобілів на ринку Англії та Європи в цілому, цей Volkswagen не лише привернув увагу покупців своїм спортивним стилем, але й загальною надійністю автомобіля, яка добре підтверджується власниками.

Поширені несправності включають електроніку, комплект безпеки та якість внутрішньої обробки, однак T-Roc бореться з цими проблемами за допомогою гарантії, яка триває три роки або 60 000 миль (Велика Британія), з можливістю продовження до п’яти років і 90 000 миль.

  1. Citroen C4 – 96,28%

Чудернацький Citroen C4 є найкращим новим автомобілем згідно британського рейтингу, посівши перше місце в опитуванні Driver Power 2023. Тож не дивно, що багато хто з його власників заявляють про його загальну економічність, розумні експлуатаційні витрати, його просунуті системи з безпеки – і, найголовніше – його надійність. Власники стверджували, що новий C4 добре зібраний і загальна якість, як інтер’єру, так і агрегатної бази, є майже фантастичною.

Витрати експлуатацію та технічне обслуговування досить розумні, тому малоймовірно, що новий С4 розорить гаманець, якщо щось піде не так за межами гарантії. Citroen пропонує свій C4 з трирічною гарантією на 60 000 миль з можливістю продовження на додаткові 12 місяців із гнучкими місячними планами, щоб допомогти зменшити загальні витрати. У всякому разі, такі умови діють для ринку Англії.

  1. Kia Ceed – 96,42%

Компактний хетчбек Kia Ceed проявив себе точно так само, як завжди. Він не лише зберіг свою восьму позицію серед найнадійніших сімейних автомобілів 2022 року, оскільки власники відстоюють сімейний хетчбек за якість та зручність інтер’єру, вони також оцінюють його як один із найкращих автомобілів, які є на ринку .

У разі виявлення будь-яких несправностей Kia пропонує одну з найдовших стандартних гарантій серед виробників автомобілів – 7 років або 100 000 миль, що дає власникам нових і вживаних автомобілів додатковий спокій. На думку mmr.net.ua – Kia Ceed – це справді напрочуд збалансований і зручний для щоденного використання автомобіль.

  1. Skoda Kodiaq – 96,46%

Середньорозмірний кросовер Skoda Kodiaq , який часто зустрічається в списку «найнадійніших» за останні кілька років, є хорошою сімейною робочою конячкою, і власники із задоволенням захоплюються надійністю свого чеського кросовера. Незважаючи на те, що він дещо «сповз» з першого місця як найнадійніший сімейний автомобіль в опитуванні Driver Power у 2022 році, якість інтер’єру та добротність екстер’єру Skoda все ще подобається водіям, що додає марці можливості конкурувати на насиченому конкурентами ринку сімейних кросоверів.

Як і будь-який інший автомобіль на світі, звісно, Kodiaq не ідеальний, однак Skoda пропонує на Kodiaq типову гарантію на три роки/60 000 миль з можливістю продовження до п’яти років і обмеженням пробігу в 100 000 миль у Великій Британії.

  1. Lexus UX – 96,60%

Протягом багатьох років бренд Lexus працював над тим, щоби сьогодні сприйматися синонімом безпеки, надійності та якості збірки, і UX не став винятком. Власники в Англії підкреслювали, що Lexus UX справді добре зібраний, тож модель отримала високі оцінки за загальну якість збірки, двигуна та коробки передач.

Несподіваних сюрпризів було небагато, і початкова трирічна гарантія від виробника Lexus у Великій Британії повинна вселити впевненість у будь-якого потенційного клієнта. Однак японський бренд йде на крок далі, ніж його конкуренти, пропонуючи додаткові 12 місяців або 10 000 миль гарантії для кожного основного дилерського обслуговування, до 10 років або 100 000 миль. Додатковий спокій для клієнтів бренду приходить у вигляді трьох років Lexus Roadside Assistance.

  1. Nissan Leaf – 96,69%

Хоча Nissan Leaf не отримав особливо високого рейтингу в британському опитуванні Driver Power 2022, за інформацією mmr.net.ua власники не забули похвалити японський електромобіль, зокрема його силовий агрегат, якість деталей та зборки і загальну надійність.

На Leaf надається трирічна гарантія або така на 60 000 миль (залежно від того, що настане раніше), і власники були досить задоволені загальними експлуатаційними витратами, поставивши автомобіль на 23 місце в цьому розділі опитування. Технічне обслуговування важливе, якщо ви хочете, щоб ваш автомобіль залишався надійним. Nissan пропонує плани обслуговування, які оплачуються частинами в розмірі 20 англійських фунтів стерлінгів на місяць, що зменшує витрати на технічне обслуговування та обслуговування та забезпечує спокій.

  1. Lexus NX – 97,20%

Як і малий UX, середньорозмірний кросовер Lexus NX перевершує в усіх очікуваних сферах, і власники надзвичайно задоволені його загальною якістю, безпекою та надійністю, що робить NX ідеальним автомобілем для повсякденного сімейного життя.

Як і на всі автомобілі Lexus , на NX надається початкова трирічна гарантія від виробника, яку можна подовжити на 12 місяців або 10 000 миль після кожного обслуговування головного дилера Lexus – аж до 10 років або 100 000 миль. Крім того, три роки допомоги на дорозі Lexus включені за умовчанням (у Сполученому Королівстві).

  1. Mazda CX-5 – 97,76%

Mazda CX-5 є третім за надійністю сімейним автомобілем, який ви можете придбати сьогодні. За даними mmr.net.ua його власники палко відстоюють якість збірки кросовера та зручність використання на щодня.

Люди, які володіють Маздою, вважають, що японський кросовер виправдовує свлю вартість, але з невеликими нюансами. Експлуатаційні витрати CX-5, такі як обслуговування та технічне обслуговування, оцінюються нижче, ніж у конкурентів, однак Mazda пропонує CX-5 лише зі стандартною трирічною гарантією в Англії.

  1. Toyota Prius – 98,13%

Хетчбек Toyota Prius не тільки посів друге місце як одне з найнадійніших сімейних авто, які можна придбати, але також має похвальне четверте місце як один із найнадійніших варіантів загалом у 2023 році, продовжуючи міцну репутацію Toyota щодо виробництва надійних автомобілів .

Гібридна система Toyota має репутацію надзвичайно надійної: Prius регулярно набирає сотні тисяч км у реальному світі як звичайний автомобіль таксі, власники також були вражені його функціями безпеки та малими експлуатаційними витратами. Початкова трирічна гарантія на перший погляд може здатися не надто великою, однак для кожного обслуговування в дилера Toyota можна додати додатковий рік гарантії або 10 000 миль пробігу (Англія).

  1. Subaru Outback – 98,70%

Посідає перше місце в списку найнадійніших сімейних автомобілів (а також є найнадійнішим автомобілем у загальному опитуванні) Subaru Outback. Британські власники хвалять цей універсал за його загальну якість збірки, міцність і здатність витримувати повсякденне сімейне життя.

Шість найнадійніших сімейних авто цього року від японських брендів демонструють, що виробники з Країни вранішнього сонця розуміють, як створити якісний автомобіль, а також гарантують, що він може працювати щодня. У той час як деякі конкуренти Outback перевершують Subaru за розширеними гарантіями, рейтинг Outback настільки високий, це має дати власникам душевний спокій із самого початку.

Джерело AutoExpress

Не пропустіть