В Україні помічений легендарний Bentley, побудований майже сто років тому (Фото)

В Україні, а саме на вулицях Києва, засвітився легендарний Bentley Speed 6 Sportsman Coupe. Унікальність автомобіля полягає в тому, що його побудували ще в далекому 1930 році. Незважаючи на свій солідний вік – 90 років, авто виглядає бездоганно.

Варто відзначити Bentley Speed ​​6 залишив величезний слід в історії британського автомобілебудування.

Що не менш важливо, навіть при дуже великому бажанні, ви не знайдете другий такий же автомобіль, оскільки воно існує лише в одному екземплярі, а про його вартості говорити неможливо. Вона обчислюється далеко не єдиним мільйоном євро. Авто сміливо можна назвати безцінним.

Bentley Speed ​​6 Sportsman Coupe оснащений 6,5-літровим мотором потужністю 180 “коней”. Майже 100-річне купе розганяється до 180 кілометрів на годину.

Історія цього авто захоплююча.

Відомо, що дане спорткупе було побудовано спеціально для гонщика і бізнесмена Вольфа Барнато в честь важливої ​​події – перемоги в гонці зі швидким потягом, який курсував з Канн в Лондон.

Незважаючи на густий туман і пошкодження шини, британець обігнав залізничний транспорт. Він приїхав до Лондона, а поїзд тільки почали вантажити на паром через Ла-Манш.

Джерело hyser.com.ua

Не пропустіть