Абсолютно новий Hyundai Santa Fe готується до виходу (Фото)

Нова модель Hyundai Santa Fe буде офіційно представлена ​​на автосалоні Ченду 2024 року, який відкриється 30 серпня. А поки що ми маємо перші зображення автомобіля.

Йдеться про версію для китайського ринку, яка буде дуже схожа на раніше представлений автомобіль для США та Європи, але при цьому має отримати якісь унікальні відмінності у характеристиках. Головне те, що новинка зовсім не схожа на машину попереднього покоління.

У кабіні автомобіля будуть встановлені два екрани діагоналлю 12,3 дюйми, панель управління системою клімат-контролю з діагоналлю 6,6 дюймів, панель бездротової зарядки. Новинка отримає навколишнє освітлення, багатофункціональне кермо та якісну звукову систему.

У документах, які опублікувало Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю, йдеться, що довжина, ширина та висота цього нового автомобіля становлять 4830, 1900 та 1770 мм, а колісна база дорівнює 2815 мм. Він отримає турбований 2,0-літровий мотор і 8-стукоту автоматичну коробку перемикання передач.

Про особливості китайської версії розкажуть ближче до презентації.