На українських дорогах помічено рідкісний фургон Lublin II (Фото)

Цей легкий розвізний фургон FSC Lublin II, сфотографований кореспондентом «Автоцентру» в одному зі столичних дворів, сьогодні досить рідко зустрічається на вітчизняних дорогах.

Модель Lublin від польського підприємства FSC (Fabryka Samochow Ciezarowych) прийшла на зміну моделі Zuk у 1993 році, хоч остання протрималася на виробництві ще п’ять років. Після того, як компанія була куплена Daewoo Motors в 1995 році з’явився модернізований автомобіль – Lublin II.

Зовні машина відрізнялася «усміхненою» решіткою радіатора з емблемою Daewoo і округлим переднім бампером. Lublin II пропонувався з різними варіантами кузовів: 9-місний мікроавтобус, 6-місний комбі, розвізний фургон, а також з бортовою платформою та як шасі з кабіною під надбудови.

У нашому випадку представлено Lublin II як довгобазний фургон з високим дахом. Машини зі стандартною базою 2900 мм були розраховані на вантажопідйомність 1050 – 1100 кг, а з подовженою до 3433 мм могли везти вже до 1500 кг. Повна маса становила 2900 та 3500 кг відповідно. Об’єм вантажного відсіку також відрізнявся – 6,8 та 8,4 м куб. для машин зі стандартним дахом.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть