В Україні засвітився рідкісний заряджений Ford Mustang (Фото)

У Києві зафіксували рідкісний спортивний автомобіль – Ford Mustang Shelby GT350 2017 року випуску. Ця модель є справжньою знахідкою на українських дорогах, оскільки лише декілька таких авто зареєстровані в країні. Відповідні фото були опубліковані порталом ТопЖир.

Ford Mustang Shelby GT350, як і інші моделі від бренду, має велику історію. Керролл Шелбі, легендарний автоконструктор, вже з 1965 року займався тюнінгом автомобілів Ford Mustang. Хоча він покинув цей світ, його спадщина продовжує жити.

Shelby GT350 – це спеціальна версія Ford Mustang, яка призначена для треку та оснащена потужним високообертовим V8 двигуном об’ємом 5,2 літра, що забезпечує вражаючу потужність у 526 к. с. при 7500 об/хв та піковий крутний момент у 582 Н∙м при 4750 об/хв. Цей американський спорткар доступний лише з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і може розігнатися до 100 км/год за 4,2 секунди, розвиваючи максимальну швидкість у 290 км/год. Він також відрізняється наявністю самоблокуючого диференціалу, спортивною підвіскою і великими гальмами Brembo. Щоб відрізнити його від стандартної моделі Ford Mustang, досить звернути увагу на агресивнішу передню частину, спортивний обвіс, задній спойлер і 19-дюймові диски, а також на наявність спортивних сидінь Recaro та декоративних елементів з карбону.


Не пропустіть