Ремонт стратегічно важливої дороги в Україні показали з повітря (Фото)

На ремонт цього шосе в Запорізькій і Донецькій областях в цьому році з бюджету і загального фонду було виділено 1,2 млрд гривень.

Триває ремонт автомобільної дороги національного значення Н 08 в межах Донецької та Запорізької областей. Про це повідомив bigmir.net з посиланням на публікацію Укравтодору в Фейсбуці.

У Запорізькій області ремонт проводиться від міста Орєхов в бік Запоріжжя, від Орєхова до міста Пологи в Розівському районі і в Більмацкому районі поблизу села Гусарка в сторону смт Більмак.

У Донецькій області йде комплексний ремонт 15-км відрізка шосе Запоріжжя – Маріуполь: від села Нікольське в сторону Маріуполя.

Ремонт траси Н 08 проводиться за кошти, виділені за окремою програмою бюджету і за рахунок загального фонду. У цьому році на ремонт цього шосе, згідно з Програмою розвитку доріг в 2018-2022 в Донецькій і в Запорізькій областях, виділили 600 млн грн для Запорізької та 600 млн грн для Донецької областей.

Реконструкція автошоссе полягає не тільки в зміцненні дорожнього полотна, а й в розширенні проїжджої частини зі створенням перехідно-швидкісних смуг та плавних віражів. Після поновлення траса буде відповідати категорії II.

Дорога національного значення Н 08, що з’єднує Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, є стратегічно важливою і дуже жвавою трасою. На даний момент вже завершено ремонт ділянки від Запоріжжя до кордону з Дніпропетровською областю. А в цьому році основну увагу дорожники приділяють ділянці траси від Запоріжжя до Маріуполя.


Не пропустіть