Suzuki Vitara Brezza продовжує бити рекорди продажів (Фото)

Концерн Suzuki відзвітував про результати продажів за минулий місяць цієї осені. Беззаперечним лідером бренду знову став малогабаритний паркетник Vitara Brezza. Що розійшовся тиражем в 13 тисяч, що на 15 відсотків більше, ніж місяцем раніше.

Це авто почало продаватися навесні 2016 року. З самого моменту появи крос став користуватися підвищеним попитом через привабливий сучасний дизайн, багате оснащення і прийнятний цінник.

Варто нагадати, що довжина паркетника вийшла на 3 995 мм, ширина дорівнює 1 790 мм, висота досягла позначки в 1 640 мм, а база коліс становила 2 500 мм. У рух авто наводиться двома турбованими дизельними агрегатами: з робочим об’ємом на 1,3 і 1,5 літра потужністю на 90 і 95 кінських сил відповідно. У парі йде пятидіапазонна «механіка» або роботизована трансмісія АМТ. Привід пропонується виключно передній. За словами розробників, авто з’їдає 4 літри на сто кілометрів пробігу.

В арсеналі базового оснащення кросовера значаться: антиблокувальна система гальм, кондиціонер, водійська подушка безпеки, електросклопідйомники «по колу», стереосистема з чотирма динаміками і штамповані 16-дюймові диски. У максимальній модифікації Vitara Brezza придбала: адаптивну передню оптику, опцію курсової стабілізації, круїз-контроль, датчики дощу, відеокамеру заднього огляду, кнопку запуску двигуна, інформаційно-розважальну систему SmartPlay з сенсорним дисплеєм, «лиття» на 16 дюймів, а також забарвлення кузова одночасно в два кольори.


Не пропустіть