Volkswagen Tayron ставить рекорди продажів (Фото)

Німецький автогігант поділився інформацією про продажі свого кросовера за 2019 рік.

Кросовер Volkswagen Tayron продовжує користуватися ажіотажним попитом у покупців. За підсумками 2019 року офіційним дилерам німецької марки вдалося реалізувати 179 тис. таких авто. Нагадаємо, що дебют автомобіля відбувся восени 2018 року. За підсумками минулого року автомобіль перевершив всіх основних конкурентів. У модельному ряду Volkswagen Tayron стоїть на щабель вище кросовера Tiguan. Про це говорять його габарити – довжина кросу становить 4 590 мм при колісній базі 2 731 мм.

Автомобіль володіє широкою моторної гамою. У лінійку силових агрегатів входять три турбодвигуна. Молодший має обсяг 1,4-літра і видає 150 к.с., а два інших при 2,0-літровому об’ємі володіють потужністю 186 і 230 к.с. відповідно. Силові установки працюють в парі з семидіапазонним «роботом». Привід – передній або повний залежно від обраної комплектації.

Виробник також випустив спеціальну версію R-Line – такий кросовер володіє спеціальним аеродинамічним обвісом, великим спойлером і оригінальними колісними дисками.

З оснащення відзначимо цифрову приладову панель, оптику на світлодіодах, камери кругового огляду, наявність систем безпеки і електронних помічників.


Не пропустіть