Новий Skoda Kodiaq став автомобілем швидкої допомоги (Фото)

Південно-Західна служба швидкої допомоги в Великобританії прийняли 18 кросоверів Skoda Kodiaq, модифікованих для експлуатації клінічної команди.

Середньорозмірний позашляховик оснащений типовими лівреями швидкої допомоги, проблисковими маячками та сиренами. Всередині були внесені додаткові зміни, коли офіційний партнер Skoda прибрав два додаткових сидіння в багажнику і змінив простір під пристосування для порятунку життя, включаючи вбудований комбінований сейф для зберігання ліків і вогнегасник.

Попереду приладова панель була доопрацьована, доданий другий екран на центральній консолі, орієнтований на водія, на якому розміщена інформація, що стосується 999 викликів. В результаті інформаційно-розважальна система була перенесена в пасажирську зону і вбудована в приладову панель. Автомобіль як і раніше оснащений супутниковою навігаційною системою, цифровим радіо DAB і SmartLink +, до яких додається комунікаційне та інше обладнання.

«Ми вибрали Skoda Kodiaq як нашого оперативного службового автомобіля через наявність місця, призначеного для фахівця і технічного обладнання, необхідного для цієї групи співробітників. Автомобіль пропонує рівень безпеки і комфорту, який вимагають наші екіпажі від діючих транспортних засобів. Він поєднує в собі відмінні характеристики керованості на дорозі і достатні позашляхові характеристики для більшості ситуацій, з якими щодня стикаються наші співробітники по експлуатації», – зазначив Робін Гвіннетт, менеджер з навчання та розвитку служби швидкої медичної допомоги Південно-Західної Європи.

Спеціальні модифікації автомобілів Skoda зазвичай поставляються зі спеціальним пакетом, який включає, крім модів, відновлення після поломки, технічне обслуговування і ремонт.


Не пропустіть