Новий Kia Sorento представлений офіційно (Фото)

Компанія Kia розсекретила нове покоління свого кросовера Sorento. «Живий» дебют новинки відбудеться вже 3 березня в рамках автомобільної виставки в Женеві (Geneva Motor Show-2020).

Зі зміною генерацій новий «Соренто» отримав брутальний дизайн, створенням якого спільно займалися фахівці дизайн-студій «Кіа» в Південній Кореї, Європі та Північній Америці. У передній частині кросовера виділяється об’єднана решітка радіатора з блоком головної оптики і передній бампер з інтегрованими в нього «протитуманними фарами».

У кормі автомобіля змінилася форма задніх ліхтарів, які стали вертикальними. На дверцятах багажника розташувався великий напис «SORENTO», а трохи вище встановлений повноцінний спойлер з інтегрованим в нього стоп-сигналом.

Інтер’єр нового «Соренто» перетворився не менш, ніж екстер’єр. Кросовер отримав новий інформаційно-розважальний комплекс з великим сенсорним дисплеєм, під яким розташувався блок управління «кліматом» з сенсорним управлінням і тунель з панеллю для бездротової зарядки смартфонів. Як селектор вибору передач трансмісії запропонована шайба.

Технічне оснащення четвертого покоління Kia Sorento поки тримається в секреті. З чуток, в моторну лінійку новинки увійдуть шість двигунів, в числі яких повинні бути 2,5-літровий атмосферний бензиновий агрегат, два турбомотора на 2- і 2,5-літра, а також два турбодизеля на 2 і 2,2-літра. Додатково буде запропонований гібридний варіант цієї моделі.

Повноцінна інформація про новий Kia Sorento з’явиться ближче до офіційного дебюту цієї моделі в Женеві.


Не пропустіть