Продемонстрували броньовану версію культового “Гелендваген” (Фото)

Фахівці тюнінг-компанії вирішили зробити позашляховик Mercedes-AMG G63 куленепробивним.

Останнім часом тюнери з ательє Mansory активно представляють свої версії популярних моделей. Так, нещодавно був показаний проект по перетворенню стандартного позашляховика Mercedes-AMG G63 в дводверна пікап. Тепер же в Mansory вирішили перетворити цю ж модель позашляховика в броньований автомобіль.

Варто сказати, що представлений Mercedes-AMG G63 – це перший куленепробивний автомобіль від Mansory. Повідомляється, що він побудований відповідно до філософії «невидимої броні», тобто це означає видиме приховування спеціальних можливостей захисту автомобіля.

Для клієнтів буде доступно або нижчий рівень захисту – стандарт VPAM4, або вищий – VPAM7. Перший з них пропонує всебічний захист для своїх пасажирів, але націлений на клієнтів, які вважають, що легке бронювання їх транспортних засобів досить для їх особистої безпеки.

При цьому незалежно від стандарту захисту, обраного замовником, броньований G63 поставляється з повним тюнінг-пакетом від Mansory. Він включає елементи корпусу, виконані з вуглеволокна, перероблені бампери, повітрозабірник на капоті, аварійне освітлення і повний обвіс по колу. В інтер’єрі автомобіля фахівці компанії можуть запропонувати повну індивідуалізацію їх переваг.

Щоб компенсувати додаткову вагу пакета броні, ательє пропонує і доопрацювання силового агрегату. Представлено дві версії: перша з них – це 4,0-літровий мотор Twin-Turbo V8, форсований до 700 к.с. і 950 Нм крутного моменту і друга – збільшення потужності до 800 «конячок» і 1050 Нм крутного моменту.


Не пропустіть