Продемонстрували неймовірно красивий суперкар Mazda

Незалежний дизайнер представив средньомоторний суперкар японської марки.

Більшість задньопривідних спортивних автомобілів виробляються на Старому Континенті і багато хто з них гідні того, щоб їх називали суперкарами. Італійські і німецькі бренди є в цьому сегменті лідерами. Однак є й винятки, наприклад Pontiac Fiero і тепер Chevy Corvette C8. Також були і японські спортивні автомобілі з середнім розташуванням двигуна, в тому числі Honda і Acura NSX.

Автомобільний дизайнер Джозеф Робінсон представив концепцію суперкара Mazda і опублікував її на сайті Behance. Поєднуючи філософський підхід Mazda до стилю і власний погляд на суперкар, Робінсон зміг створити японський суперкар, який фактично являє японську дизайнерську спадщину бренду. Один погляд на його панель, і ви побачите її схожість з Mazda.

Робінсон також додав, що концепт суперкара Mazda буде мати гібридну силову установку, до складу якої увійде роторний двигун, що працює в парі з електричним мотором. Однак на даний момент майбутнє роторного двигуна Mazda досі невідомо, і, звичайно, рендер це всього лише плід чиєїсь уяви. А хто знає? Можливо, рано чи пізно ми побачимо суперкар Mazda із середнім розташуванням двигуна.


Не пропустіть