Названо ТОП-5 машин для «комфортного aпoкaлiпсисy» (Фото)

Автомобільні експерти вирішили трохи пофантазувати на тему загального апокаліпсису і запропонували водіям подумати про найкращі на цей випадок машини.

Перше місце отримав Jaguar F-Pace, який оснащується 2,0-літровим бензиновим двигуном з 6-ма циліндрами. При цьому запас ходу при повному баку в 63 л дорівнює 851 км, з урахуванням п’яти пасажирів і повного багажника об’ємом в 508 л.

Третє місце заслужила машина Toyota RAV4, що має п’ять пасажирських місць і потужний 2,0-літровий мотор, який відрізняється високою надійністю. Залити в бак можна 55 літрів. Цього запасу вистачить на 743 км шляху.

Четверте місце отримав Range Rover Velar, також здатний перевозити до 5 дорослих осіб середньої комплекції. 60-літрового паливного бака вистачить на 789 кілометрів шляху по бездоріжжю. Відмінною особливістю машини є пневматична підвіска, здатна регулювати дорожній просвіт.

П’яте місце заробила Kia Mohave, що має сім пасажирських місць, а також 82-літровий паливний бак і 3,0-літровий двигун з 6-ма циліндрами. При повному баку машина проїде близько 882 кілометрів.


Не пропустіть