У США створено черговий позашляховий монстр (Відео)

Американські майстри автомобільного тюнінгу з ательє Hoonigan AutoFocus дали друге життя вантажівці-ветерану, перетворивши його в брутальний всюдихід.

Почалося все з того, що тюнери знайшли самоскид Diamond T, випущений в 1946 г. Він і став основою для божевільної саморобки.

Від самого Diamond T залишилися тільки кабіна, частина рами і деякі вузли підвіски. Мотор – 6-літровий бензиновий V8 з турбонаддувом, що розвиває потужність в 650 к.с., трансмісія – знаменитий «автомат» 4L80 від General Motors і система повного приводу.

Остання прекрасно пристосована для найважчого оффроуда – в роздавальній коробці є демультіплікатор і примусове блокування міжосьового диференціала, а в задньому мосту стоїть диференціал.

До речі, мости і багато деталей незалежної підвіски всюдихода запозичені у важкого позашляховика Hummer H1, що славиться високою прохідністю.

Автомобіль, що отримав назву Baja, оснащений обігрівачем і кондиціонером, а його «мультімедійкою» поки що є IPad, з якого також можна керувати деякими агрегатами. При цьому він зроблений настільки добре, що успішно пройшов сертифікацію і може їздити по дорогах загального користування.

На них він, безумовно, буде приковувати загальну увагу – дизайн позашляховика виконаний в абсолютно божевільному стилі «РЕТ-род», який з’явився завдяки автомобілям з фантастичних фільмів про Божевільний Макс.


Не пропустіть