У Британії знайшли прaвoрyльний BA3-2104, що простояв у гаражі 20 років (Фото)

Крейг Уайброу проживає в Північному Лінкольнширі, Великобританія поділився в UK Garage Finds на Facebook своєю знахідкою. Розбираючи спадок, який отримав, Крейг виявив в гаражі червоний універсал. Знахідкою виявився експортний варіант «Жигулів» 1996 року випуску під назвою Lada Riva Estate. Автомобіль простояв в гаражі більше 20 років. Він був буквально завалений різним мотлохом.

Викотивши універсал на вулицю, Крейг виявив, що знахідка перебуває в жалюгідному стані. На кузові видніються сліди іржі, шини спущені, а салон завалений сміттям.

Варто зазначити, що такі «Жигyлi» продавали за кордон в період з 1974 по 1997 роки. BA3-2104 комплектували карбюраторними моторами об’ємом від 1.2 до 1.6 літра і механічними коробками передач.

Гаражній знахідці дістався 1.5-літровий мотор потужністю 71 к.с. В пару йому передбачена п’ятиступінчаста механічна коробка передач. Пробіг по одометрі невеликий, всього 42 тисячі кілометрів. Крейг вже вирішив продати універсал, правда поки не знає скільки його оцінити. Він сподівається, що майбутній власник автомобіля повністю відреставрує його.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть