Названо ТОП-5 автомобілів, від яких намагаються позбутися якомога швидше

Аналітична компанія провела дослідження автомобільного ринку, що дозволило дізнатися про машини, від яких водії намагаються скоріше позбутися.

Одним з таких автомобілів став Nissan Versa, який зарекомендував себе як ненадійний власник множинних «дитячих хвороб». На жаль, вони практично не виправляються виробником. Крім того, власники цієї машини скаржаться на некомфортний салон і убогий список оснащення.

Практично те ж саме можна сказати і про хетчбек Nissan Versa Note. За статистикою, близько 9% власників намагається продати цю машину, так як вона показала себе дуже ненадійною і дорогою в обслуговуванні.

Близько 11% власників BMW X3 також намагається якомога швидше продати німецький автомобіль. Незважаючи на комфортний салон і високі показники керованості, машину занадто дорого обслуговувати в сервісних центрах.

Британська модель Range Rover Evoque занадто часто виходить з ладу і її похилий дах позбавляє хорошого заднього огляду, що створює незручності під час руху.

У список потрапив ще один німецький автомобіль – Mercedes-Benz C-Class, від якого відмовляються 12,4% водіїв, оскільки не дивлячись на підвищений комфорт, машина занадто часто вимагає технічного обслуговування.