У мережі показали головного конкурента Volkswagen California, побудованого на базі “Буханки” (фото)

Здавалося б, що радянський “буханець” залишився “завершеним або пройденим етапом” в історії радянського автопрому. Однак, серійний випуск знаменитого УАЗ-452, який почався в 1965 році, триває досі. Правда, машина почала виглядати більш привабливішою, ніж півстоліття тому.

Нещодавно в мережі з’явилися кадри останньої “буханки”, яка була випущена Ульяновским автозаводом спільно з компанією “Люкс Форм”. Як стало відомо, що фірма Luxe Form спеціалізується на випуску кухонних стільниць, фасадів та інших меблів з дерева. Саме дизайнери компанії допомогли, облаштувати УАЗ-452 вбудованою кухнею, меблями. У свою чергу, знаменитий завод забезпечив транспортний засіб декількома модифікаціями для легкого і швидкого перетворення автомобіля в кемпер.

Автокемпінг був спеціально створений на замовлення клієнтів з Німеччини. Примітно те, що такий повністю облаштований автомобіль можна замовити зробити, як на базі старої “буханки”, так і оновленої.

Варто відзначити, що вартість Buchanka в Німеччині становить від 21 тисячі євро. Це без поліпшень і всяких наворотів. Однак, щоб отримати повноцінний будинок на колесах доведеться заплатити ще 15 тисяч євро. Проте, краще купити Volkswagen California – облаштування будинку на колесах стане більш доступними, із кращими технічними характеристиками.

Джерело hyser.com.ua

Не пропустіть