Нова версія Dokker виїхала на тести (Фото)

Фотошпигуни представили свіжу пачку знімків моделі.

Прототип нового Dacia Dokker знову спіймали під час дорожніх випробувань під щільним маскуванням. Румунська комерційна новинка повинна вийти в першій половині 2021 року, але пандемія коронавірусу може змінити терміни появи автомобіля. На шпигунських фотографіях можна виділити те, що транспортний засіб виконує тести з динамометром для імітації більшого навантаження.

Прототип, схоже, прикріплений до одного з найменших динамометрів, які розраховані на підтримку постійного тягового зусилля від 1214 до 1798 фунтів. Автомобіль укомплектований бездротовим контролером з тачскріном, який підключений до ноутбука усередині тестованої моделі, і оператор, швидше за все, відстежує деякі дані. Передбачається, що за допомогою даного тесту компанія оцінює поведінку підвіски, гальм і трансмісії при певному навантаженні.

Можливо, новий Dokker буде продовжувати продаватися з 1,5-літровим dCi-модулем Renault. На європейському авторинку також затребувана дизельна варіація моделі і, схоже, такий агрегат також з’явиться в підкапотному просторі нового Dokker.


Не пропустіть