В Україну привезли найшвидший кросовер Lamborghini (Фото)

Автолюбителі Львова помітили в місті суперкар від компанії Lamborghini. Автомобіль Urus приїхав з США до Львова і став єдиним екземпляром у місті. Фото кросовера опублікували в Instaram.

За інформацією львів’ян, машина куплена на одному з аукціонів у США за 153 тисячі доларів. Невисока вартість авто за мірками Lamborghini пов’язана з вм’ятинами на передніх дверях.

Втім, невеликий недолік легко усунути, а ціну таку навряд чи можна знайти. Новий Lamborghini Urus в базовій комплектації коштує від 220 000 доларів. Турбінний двигун кросовера має потужність 650 кінських сил, а швидкість він здатний розвивати до 305 км/год.

Переглянути цей допис в Instagram

Всім доброго дня! 👋🏻 ⠀ Сьогодні у Львові сенсація. Наші партнери @fulmen.export , які займаються якісним підбором та покупкою автомобілів безпосередньо в США і мають свої офіси як там, так і в Україні, привезли перший в місті лева Lamborghini Urus. 😍🇮🇹 ⠀ Тому рекомендую Вам переглянути відео з цією гарячою новинкою за свайпом в сторіс (або на сторінці @fulmen.export ) та звертатися тільки до них у разі, якщо захочете придбати автомобіль для себе. 😎

Допис, поширений Lviv Cars © (@lvivcars)

Джерело auto.bigmir.net

Не пропустіть