В “Укравтодорі” повідомили, які дороги буде відремонтовано цього року

У відомстві заявили, що дорогу національного значення Василівка – Бердянськ буде повністю відкрито в липні

Голова “Укравтодору” Олександр Кубраков заявив, що дорогу національного значення Василівка – Бердянськ буде повністю відкрито в липні, і розповів, які ще дороги буде відремонтовано цьогоріч. Про це він повідомив під час брифінгу, який транслював телеканал “112 Україна”.

“Хотів би почати з дороги Н-30, це траса національного значення Василівка – Бердянськ, вона буде повністю відкрита в липні на всій ділянці, це приблизно 120 км”, – сказав Кубраков.

Щодо другої дороги – в Очаків – зараз відбувається тендер, але “Укравтодор” планує вже в липні розпочати роботи на цій ділянці.

Також серед менш значущих проектів голова відомства називає дороги в Херсонській області – в Скадовськ і в Одеській області – в районі Затоки. Окрім того, на всій ділянці ремонтується дорога із Запоріжжя до Василівки і будується траса Дніпро – Решетилівка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках президентського проекту “Велике будівництво” проводиться ремонт дороги в Запорізькій області (в напрямку Бердянська, Приморська та на Азовське узбережжя). На ремонт дороги з держбюджету виділено 2,1 млрд грн, а роботи планують завершити вже цього літа.

Також повідомлялося, що “Укравтодор” відкрив одну з перших доріг у рамках програми “Велике будівництво” – Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі.

Також раніше голова “Укравтодору” Олександр Кубраков заявив, що в Україні платних доріг не буде, але у відомстві мають намір запровадити додатковий збір для іноземних вантажівок.

Джерело 112.ua

Не пропустіть